Aankoop

Heb je plannen om een huis te kopen?

Dan helpen wij je graag. Want kopen is best spannend en geen dagelijkse bezigheid. elukkig doen wij het bijna elke dag en kennen wij de markt in Knooppunt Arnhem-Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe als geen ander.

Het kopen van een woning vraagt veel kennis van zaken én ervaring. Denk aan bouwkundige en juridische aspecten. Of aan inzicht in de marktontwikkelingen en onderhandeltalent. Dat hebben wij bij SOM makelaars voor jou in huis. Samen kunnen wij het verschil maken en zorgen dat jij nu gelukkig bent met je keuze.

Actieve aankoopmakelaar in Lingewaard

Bovendien ontzorgt ons team je tijdens het aankoopproces. Dat begint al in de oriëntatiefase: als aankoopmakelaar zoeken wij actief mee en laten wij je woningen zien die nog niet eens op de markt zijn. Dat komt omdat wij een uitwisselingssysteem met andere NVM kantoren hebben waardoor wij weten wat er binnenkort op de markt komt. Daar kun jij je voordeel mee doen!

Ook wanneer woningen in de zogeheten ‘stille verkoop’ staan, weten wij dat. Bij stille verkoop wil de verkopende partij dat de verkoop niet aan de grote klok wordt gehangen. Maar die woningen mogen wij jou wel laten zien.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

  • We houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod.
  • We gaan samen de woning bezichtigen
  • We zullen doormiddel van transacties op de woningmarkt en het lezen van relevante stukken komen tot een juiste waardebepaling
  • We onderhandelen op het scherpst van de snede met een heldere en doordachte strategie
  • Vast tarief (No Cure No Pay)
  • Onbeperkt bezichtigen
  • We zullen u begeleiden tot de eindinspectie bij de notaris

Wilt u zien of wij iets voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor.

Goed geregeld met een NVM aankoopmakelaar!

Direct contact

Altijd up-to-date met een zoekprofiel!

Schrijf jezelf nu in bij SOM Makelaars en reageer op ons actuele aanbod.

Ik wil een zoekprofiel! Ik heb een vraag

SOM Makelaars