TaxatieEen taxatie die voldoet aan wettelijke regels

Wij verrichten zowel woningtaxaties als taxaties ten behoeve van het Midden en Klein Bedrijf (winkels, bedrijfshaleen en kantoren).

Je kunt voor allerlei doelen een taxatie van je woning of bedrijfspand nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je verhuisplannen hebt en je wilt weten wat jouw woning of bedrijfspand doet op de markt, of omdat je een officiële taxatie nodig hebt voor de aanvraag van een financiering. In de praktijk heb je vaak een taxatie nodig voor:

Een professionele en realistische waardebepaling; het aanpassen van je hypotheek (rentemiddeling, oversluiten, etc.); de aanvraag van een nieuwe hypotheek; de financiering van een verbouwing; de verkoop; de aankoop.Deskundig

Onze makelaars/taxateurs zijn aangesloten bij de NVM, het NWWI, Stichting VastgoedCert, het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), TMI (Taxatie Management Instituut voor zakelijk vastgoed) waardoor onze taxaties door alle financiële instanties worden geaccepteerd. Jaarlijks moeten de makelaars/taxateurs voldoen aan permanente educatie om in de registers ingeschreven te blijven.

Taxatierapporten van SOM Makelaars zijn dus deskundig betrouwbaar, onafhankelijk en met kennis van zaken opgesteld.Werkgebied

Wij voeren taxaties uit in de Regio Arnhem - Nijmegen, Lingewaard en Overbetuwe.

Kies voor een officieel taxatierapport op maat. SOM Makelaars levert dit vakkundig en snel.

Goed geregeld met een NVM taxateur!

Direct contact

Altijd up-to-date met een zoekprofiel!

Schrijf jezelf nu in bij SOM Makelaars en reageer op ons actuele aanbod.

Ik wil een zoekprofiel! Ik heb een vraag